vrijdag 17 juli 2009

Bij de familie Garcia

Maandag 13/07


We hebben telefoon gehad van Gustavo, hij en zijn gezin zijn terug thuis in Santa Cruz dus morgen vertrekken we hier. Hier op de camping zijn ondertussen een hele groep Engelse jongeren aangekomen, er wordt hier een schooltje gebouwd in de bergen en ze komen daarbij helpen. Voor de rest van de dag zitten we een beetje in de zon en tegen de avond hebben we onze barbecue aangestoken.


Dinsdag 14/07


Voor we vertrekken naar Santa Cruz zijn we uitgebreid gaan ontbijten hier op de camping, toen we onderweg naar Santa Cruz waren ontdekten we dat we ons ontbijt niet betaald hadden. De vrouw van Pieter was gelukkig in Santa Cruz en iemand die voor Gustavo werkt is met het geld voor het ontbijt naar haar hotel gegaan. Het weerzien met de familie Garcia was super en ze hebben een geweldige vakantie gehad in Bariloche. Het was de eerste keer dat de kinderen sneeuw zagen en de oudste, Thiago, heeft zelfs leren skieën. Wij zitten dus weer in ons luxe hotel, vanavond doet Gustavo een asado, voor degenen die het kennen, met matambre, mmmm lekker.


Woensdag 15/07


Vandaag wordt er gewerkt aan de Josmobiel, omdat we een lek hebben aan de watertank halen de mannen van Gustavo de tank onder de auto uit en dat is echt niet simpel maar het lukt hen toch, er wordt wat gelast aan de tank en de Jos gebruikt veel Tec 7 maar de tank is dicht nu de nieuwe versnellingsbak er nog onder dat zal iets voor morgen worden. Het eten ten huize Garcia is weer superlekker, Gaby kan gerust een restaurant beginnen in België, het zou er druk zijn.


Donderdag 16/07


We hebben weer goed geslapen bij de Garcia’s en vertrekken naar Gustavo’s bedrijf om aan de auto te werken. Ik ga de auto van binnen eens helemaal uitkuisen er zit overal zand, in alle kasten en hier heb ik de kans om alles eens goed onder handen te nemen. Wilson hangt de nieuwe versnellingsbak onder de auto en plaats ook nog een nieuwe mazoutfilter en Fabian kuist de Josmobiel van buiten. Tegen de auto hebben we weer een nieuwe auto en wij gaan met Gustavo en zijn gezin eten bij een goei Italiaans restaurant hier in Santa Cruz.



Vrijdag 17/07


Onze laatste dag ten huize Garcia, al onze was is gewassen en netjes gestreken, we krijgen hier twee keer per dag veel te veel warm eten, eigenlijk zijn we zot dat we vertrekken maar we willen verder reizen. We gaan naar Gustavo’s bedrijf om alles terug in de Josmobiel te laden en nog een beetje op te ruimen en vanmiddag blijf ik bij Gaby om wat met de kinderen te spelen, die hebben normaal hier in juli twee weken vakantie, de grote vakantie is hier in november, december en januari omdat het dan zomer is maar nu zijn hier de scholen een week of twee langer gesloten omdat er hier A griep is en het is te gevaarlijk voor de kinderen om naar school te gaan. Volgend jaar willen we van Argentinië verder naar het Noorden rijden, tot Mexico en we hebben Gustavo beloofd dat we zeker langs Santa Cruz komen, we laten de oude versnellingsbak hier op het bedrijf, die pikken we volgend jaar weer wel op, dat is nu allemaal extra bagage en we zullen tegen volgend jaar wel een beetje plaats maken.

2 opmerkingen:

Liesbeth & Weking zei

En foto's ma? Nu ge daar over ne computer beschikt, moet dat wel lukken he. Ik heb er ook een paar doorgestuurd. Heb je de foto's van onze beton al gezien?

Anoniem zei

Volgens mij hebben jullie wel lekker gegeten want ik hoor niks an drinken eigenlijk;-)