woensdag 13 augustus 2008

Het vertrek

Woensdag 06-08-2008 en donderdag 07-08-2008

Het is zover, we zijn vertrokken richting Zaventem. Afscheid genomen van Liesbeth en Weking en onze reis kan beginnen.
De vlucht ging goed, tot we een tussenlanding maakten in Sao Paulo (Brazilie), normaal mochten we aan boord blijven maar omdat er een probleem was met 1 van de motoren werd ons gevraagd het vliegtuig te verlaten, na een uurtje of zo zouden we terug vertrekken.
Het uurtje werd uiteindelijk iets meer en 13 uren later dan gepland landen we eindelijk in Buenos Aires. Britisch Airways is voor ons top, we hebben heel de tijd in VIP lounge gratis zitten eten en drinken en we mochten 1ste klas verder naar Buenos Aires vliegen.
In Buenos Aires stond de Juan nog steeds op ons te wachten, die was ook al twee dagen op pad maar zoals altijd was het bij de Juan : no problem.
Ge kunt wel denken wat een emotioneel weerzien het was, de Jos en zijne Josmobiel.
Omdat we alledrie steenkapot waren zijn we een eindje buiten Buenos Aires gereden en daar hebben we met drie in de Josmobiel geslapen.

Vrijdag 08-08-2008

Vandaag vertrokken richting Villa General Belgrano, de thuishaven van de Juan. We hebben besloten om een paar dagen bij de Juan te blijven omdat er nog het een en ander aan de Josmobiel moet gebeuren.
's Avonds rond 7 uur zijn we bij de Juan aangekomen en hebben onze Josmobiel op opnze vaste plaats geparkeerd, we vonden het wel spijtig dat er gene Toyota jeep stond met een Belgische nummerplaat.
Efkes thee gaan drinken bij Juan en Naty en natuurlijk na uitgebreid Mica te hebben bewonderd, zijn we vroeg in ons bed gekropen, we stonden nog wat achter.

Zaterdag 09-08-2008

's Morgens naar de Juan zijne bike-shop gereden, daar heeft de Jos heel de dag aan de Josmobiel gewerkt, nieuwe raam geplaatst, waterleiding gerepareerd, WC gerepareerd ............
's Avonds ne goeie grote Argentijnse biefstuk (de Jos is vergeten dat hij op dieet ging) gaan eten en nog maar eens op tijd naar ons bed.

Zondag 10-08-2008

Gelukkige verjaardag Juan.

We kunnen natuurlijk niet vertrekken want de Juan verjaart. In de namiddag een beetje rondgereden in de buurt van Belgrano.
In S.R. Calamuchita een mooi plekje gevonden aan de rivier en daar hebben we de hele dag wat zitten luieren en van ons pensioen zitten genieten.
Een goei grote Duitse pint gaan drinken in het dorp en dan naar de Juan voor zijn verjaardag.

1 opmerking:

Anoniem zei

Goeiemiddag gepensioneerde levensgenieters,

Ondertussen al wat uitgerust of vallen jullie na het eten en drinken iedere keer gelijk in slaap?
Hier is het nu eens een dag met tot nu toe maar 1 regenbui, verder wet wet wet.

Doeiiii
Tineke