woensdag 19 november 2014

City of Rocks



Donderdag 13 november t/m zondag 16 november



Bezorgd over de minder goede berichten rijden we naar City of Rocks State Park, we hebben afgesproken om binnen een paar dagen terug te bellen met het thuisfront.

City of Rocks is miljoenen jaren geleden ontstaan na een enorme vulkaanuitbarsting, de kokende lava heeft rotsen gevormd die, door regen en wind, in de meest vreemde vormen geboetseerd zijn. We rijden door het State Park op zoek naar een kampeerplekje en het is moeilijk kiezen, de plekjes zijn stuk voor stuk schitterend.  De volgende dagen brengen we door met wandelen tussen de rotsen en genieten van de zon.

Zondag rijden we naar Deming en zoeken onmiddellijk een goede internetverbinding om het thuisfront te bellen.  De berichten zijn helaas niet goed en we besluiten om een punt achter onze reis te zetten en richting Austin te rijden.  We verwittigen Margot dat we op komst zijn, bellen KLM voor onze terugvlucht te wijzigen en beginnen aan de 1100 km die ons scheiden van Austin.

Onze terugvlucht naar België gaat zondag en maandag zetten we terug voet op Belgische bodem.



Rondtrekken, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe plekjes ontdekken is fantastisch maar dan moet alles wel ok zijn thuis. In dit geval willen we zo snel mogelijk thuis zijn om bij onze familie te zijn, we kunnen misschien wel niet veel helpen maar we willen er toch zijn voor hen.

Bedankt iedereen die ons gevolgd heeft tijdens deze trip.


Travelling around, meeting new people and discover new places that's what we like but only when everything is ok at home. Because our brother and brother-in-law is ill, we fly back to Belgium to be with them.

Thanks, everybody who followed the blog during this trip.

1 opmerking:

kristel zei

beste Jos en Elly.

Wij zijn Herman en Kristel uit Antwerpen en denken erover om samen met ons zoontje, voor hij naar school moet, enkele maanden in Zuid-Amerika rond te reizen. Herman is rolstoelgebruiker.

Hebben jullie tijden jullie reizen contactpersonen waar we een toegankelijke mobilhome, liefst met gas en rem aan het stuur kunnen huren voor enkele maanden, of kunnen kopen en verkopen?

Andere gouden tips voor lange rondreizen in Zuid-Amerika als rolstoelgebruiker?

Hartelijk dank!

Herman en Kristel
kristeldelathauwer@hotmail.com